Skip to main content

Nieuws

NAJAARSCONCERT MORE MUSIC ORKEST

Datum: 5 november 2022
Tijd: aanvang 20:00 uur
Waar: Kulturhus “De Spil”, Sportweg 1 in Lettele

Ons laatste najaarsconcert was op 16 november 2019 in Okkenbroek. Met veel publiek en mooie muziek maar VEEL te lang geleden. Uiteraard hebben we niet stil gezeten en zijn helemaal klaar voor ons eerste “post-corona” najaarsconcert. We zijn er weer en we laten op 5 november graag horen welke fantastische muziek we de afgelopen 2 jaren hebben ingestudeerd!

NAJAARSCONCERT MET JEUGDBAND
Tijdens het Pater Jan Brinkhof concert op 5 juni jl. trad onze jeugdband voor de eerste keer op de voorgrond. Een jonge, swingende jeugdband, die talent, kwaliteit en jeugdig enthousiasme uitstraalt en aantrekkelijke, herkenbare film- en popmuziek wil spelen. Tijdens dit najaarsconcert zullen zij voor u meerdere nummers ten gehore brengen.

VEEL NIEUWE MUZIEK
Het More Music Orkest brengt die avond zoals u van ons gewend bent vele bekende nummers en we zullen er alles aan doen om u die avond weg te laten dromen op prachtige herkenbare klanken van het orkest en onze zangeres Marleen Rodijk.
Tijdens dit concert maakt u kennis met de nieuwste nummers uit ons toch al niet geringe repertoire, waaronder o.a. “A Night Like This”, een heel mooi arrangement van één van de grootste hits van de Nederlandse zangeres Caro Emerald. De inspiratie voor dit arrangement werd volgens Caro geput uit de kaartscène in de bekende James Bond-film Casino Royale. We vertolken tijdens dit concert meer bekende nummers van haar waaronder “That Man” waarmee ze zo voortreffelijk presteerde tijdens het Montreux Jazz Festival een aantal jaren geleden.

Verder spelen we o.a. de titelsong van de romantische komedie “Alles is Liefde” van BLØF, “Pinball Wizard”, de gedenkwaardige hit uit het rock opera album “Tommy” van de Britse rockband “The Who” en we besluiten met het gedenkwaardige “Thank you for the Music” van Abba.
De gemeenschappelijke noemer van de muziek tijdens dit concert is dat de muziek voor iedereen heel toegankelijk is. We bieden u op 5 november een weergaloos muzikaal avontuur, zowel instrumentaal als vocaal, zodat u aan het eind van het concert zult zeggen: JAZEKER, MORE MUSIC IS ER WEER, EN HOE!

KERSTCONCERT 2022
Noteer ook vast vrijdag 9 december in uw agenda. Die avond kunt u luisteren naar prachtige kerstmuziek tijdens ons kerstconcert in de Sint Nicolaaskerk in Lettele.