Skip to main content

Nieuws

Sportvereniging V en L

Na maanden mooi weer te hebben gehad zit de zomer er bijna weer op. Alle sporten zijn weer begonnen. Sommige zijn tijdelijk gestopt maar een aantal zijn ook gewoon doorgegaan in de zomer.
We kunnen weer terugkijken op een geslaagde Jan Bakker Avond die werd gehouden op 21 april jl. De voorstelling die werd gegeven was weer goed verzorgd en de opkomst was ook redelijk goed.
Op zaterdag 9 september jl hebben we aansluitend op het vrijwilligersfeest van OC het 25-jarig bestaan van de sporthal gevierd. Voor de kinderen was er een spelletjescircuit in de sporthal en voor de volwassenen hadden we de Oosttribune van tv oost uitgenodigd.
3 heren die met elkaar sparren over sport/voetbal en leuke anekdotes vertelden. Verder hadden ze een goede interactie met het publiek dat ook vragen kon stellen.
Op vrijdag 17 november wordt er weer het jaarlijkse volleybaltoernooi georganiseerd. Noteer dit alvast in de agenda. Verdere info volgt verderop in de koerier en op sociale media.
Ook V&L doet weer mee aan Rabo ClubSupport. U kunt stemmen van 4 t/m 26 september.
De opbrengst zal besteed worden aan activiteiten die we organiseren. Uw stem is dus erg welkom!
Nogmaals een oproep namens de Spinning en Streetdance . Ze zijn dringend op zoek naar nieuwe leden. Er wordt gespeeld op maandagavond van 19.00 tot 20.00 en woensdagavond van 21.00 tot 22.00. Streetdance is op dinsdagavond.
Lijkt het je leuk om mee te doen, meld je dan aan!
Ook bij de andere sporten zijn nieuwe leden zeer Welkom!!

Beoefent u nog geen sport kom dan gerust eens een kijkje nemen in de sporthal van Ons Centrum. Bovendien kunt u gebruik maken van 2 gratis proeflessen.
Bij V&L kunt u kiezen uit de volgende takken van sport:
Maandagavond spinning en badminton;
Dinsdagavond streetdance;
Woensdagavond aerobic/bodypump en spinning;
Donderdagavond zaalvoetbal.

Wilt u meer informatie over onze vereniging ga dan naar onze website www.okkenbroek.net/venl of stuur een mail naar vl-okkenbroek@live.nl